DESPRE AHI CARRIER


AHI Carrier South Eastern Europe

AHI Carrier South Eastern Europe Single Member S.A este responsabilă pentru operațiunile din Europa ale AHI CARRIER FZC în Europa centrală și de est, pentru distribuția și serviciile post-vânzări ale produselor HVAC Carrier, Toshiba și Totaline.

Având sediul central în Grecia, cu o sucursală în Salonic, compania are responsabilitatea de a gestiona sediile din:

  • Bulgaria – AHI Carrier HVAC Bulgaria EOOD
  • Romania – AHI Carrier Romania SRL
  • Austria – AHI Carrier GmbH
  • Czech Republic – AHI Carrier CZ s.r.o.

Misiune

Să fie alegerea numărul 1 a clienților în ceea ce privește soluțiile de aer condiționat, încălzire, ventilație și refrigerare industrială, în întreaga regiune.

Scop

Crearea unui mediu confortabil și productiv, indiferent de condițiile climatice, prin oferirea de soluții care asigură un aer interior de calitate superioară.

Valori

Performanță și calitate

Ne-am luat angajamentul să oferim servicii și produse de înaltă calitate și eficiență, pentru a consolida în mod continuu poziția noastră de lider. Oferim produse durabile și de înaltă calitate ce depășesc așteptările clienților noștri.

Inovație

Ne axăm în mod constant pe oferirea de produse și servicii inovatoare și fiabile pentru a îmbunătăți condițiile noastre de mediu și de trai.

Dezvoltarea angajaților

Bunul cel mai de preț al companiei noastre este reprezentat de angajații săi, de aceea încurajăm dezvoltarea personală și profesională, investind în cursurile de instruire. Credem în crearea unui mediu de lucru dominat de meritocrație, respect și diversitate.

Servicii clienți

Nevoile clienților noștri se află în centrul operațiunilor noastre și depunem constant eforturi pentru a le anticipa și satisface, prin oferirea de produse de înaltă calitate, servicii și soluții inovatoare cu un aer competitiv.

Practicile de afaceri

Respectarea celor mai ridicate standarde de conduită etică și profesională reprezintă un angajament ferm al companiei noastre. Aceasta include relațiile pe care le avem cu clienții noștri, furnizorii noștri, concurența noastră, comunitățile locale în care ne desfășurăm operațiunile și, desigur, angajații noștri.

Sănătatea și siguranța

Protejarea siguranței angajaților, clienților noștri și a mediului reprezintă o valoare fundamentală pentru noi. Ne asigurăm constant că angajații și spațiile noastre de lucru sunt sigure, fără pericole, și că produsele și serviciile noastre sunt sigure pentru consumatori.

Despre AHI Carrier FZC

AHI CARRIER FZC este o societate mixtă creată în decembrie 2008 între Carrier Corporation și Air-Conditioning & Heating International (AHI), și este cea mai mare companie de distribuție Carrier din domeniul HVAC, de tip societate mixtă, din afara SUA.

AHI CARRIER FZC este responsabilă pentru piețele din Rusia, Comunitatea statelor independente (CSI), Europa centrală și de sud-est (15 țări), Oceania (15 țări), Africa (54 țări) și Orientul Mijlociu (14 țări).

*Toshiba: În 1999, Carrier Corporation a înființat o societate mixtă cu divizia de aer condiționat a Toshiba, luând astfel naștere Toshiba Carrier Corporation. Cele două companii și-au unit forțele pentru a oferi o gamă mai variată de soluții de aer condiționat.

Totaline: Oferă piese, consumabile, echipamente și unelte pentru aplicațiile din domeniul rezidențial, comercial, industrial și maritim. Este, de asemenea, autorizată pentru a furniza piese și accesorii Carrier Toshiba.