Carrier în lista Fortune a celor mai minunate companii din lume pentru 2022

Carrier Global Corporation, principalul furnizor mondial de soluții și facilități de construcție sănătoase, sigure, durabile și inteligente, se află pe lista Fortune’s Fortune’s World’s Cele mai admirate companii pentru 2022. ( Fortune’s World’s Most Admired Companies list for 2022 ).

Carrier se angajează în tot ceea ce este important: planetă, oameni și comunități. Compania inovează pentru a face față celor mai complexe provocări și prioritizează soluțiile care au cel mai mare impact asupra societății. Extindendu-și obiectivele de mediu de trei decenii, Carrier se angajează să reducă amprenta de carbon a clienților săi cu mai mult de o gigatonă până în 2030, obținând în același timp neutralitatea carbonului în propriile operațiuni.

Carrier a fost evaluat pe baza a nouă criterii: inovație, responsabilitate socială, putere financiară, valoare investiției pe termen lung, competitivitate globală, managementul oamenilor, calitatea serviciilor, utilizarea activelor corporative și managementul calității. Clasamentul, care este determinat prin sondaje ale directorilor, managerilor și analiștilor, este considerat ratingul definitiv pentru reputația corporativă.

Pentru a afla mai multe despre obiectivele de mediu și sociale (ESG) ale Carrier pentru 2030, vizitați aici.