O linie completă de produse pentru toate aplicațiile de refrigerare și de aer condiţionat destinate industriei navale.

Carrier Marine & Offshore Systems are o poveste lungă în calitate de lider în industria navala. În prezent, valorificând numarul mare de inovații pe care le detinem, continuăm să aducem laolaltă experţi și să folosim tehnologiile avansate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților din flotele comerciala, de pasageri si off-shore.

Pentru proprietarii de nave de pasageri, găsim intotdeauna un echilibru între confortul continuu care trebuie asigurat pasagerilor şi eficiența costurilor de funcționare.

Atunci când vine vorba despre croaziere, confortul este crucial. Carrier Marine & Offshore Systems oferă o gamă variată de soluții eficiente si personalizate. Acestea sunt concepute atat pentru controlul confortului cat si al calității aerului, al refrigerării sau al răcirii în procesul tehnologic.

De asemenea, colaborăm cu ingineri din toate industriile pentru a crea sisteme concentrate pe maximizarea eficienței și durabilității.

În industria offshore, Carrier are o reputație dovedită în ceea ce privește fiabilitatea și performanța.

Din cauza spațiului limitat, a climei neprielnice și a condițiilor solicitante de lucru, platformele offshore se numără printre locatiile care necesită unele dintre cele mai dificile lucrări de întreținere. Carrier Marine & Offshore Systems se ridică la nivelul provocării, oferind numeroase soluții personalizate si foarte eficiente atat pentru răcire cat si pentru refrigerare.

Societăți de transport maritim, lideri la nivel mondial, care opereaza vase comerciale precum si fortele armate navale din multe tari, se bazează pe Carrier în privința soluțiilor fiabile și eficiente de asigurare a confortului pentru pasageri.

Zilnic, miliarde de oameni la nivel global depind de nave comerciale, feriboturi, remorchere și ambarcațiuni în vederea transaportului lor sau al bunurilor de care au nevoie . De aceea, ca manager al uneia dintre aceste nave, vă puteți baza pe Carrier Marine & Offshore Systems în privința furnizării sistemelor de aer condiționat și de refrigerare atat pentru pasageri cat  si  pentru încărcătura vasului.

Carrier Marine & Offshore Systems furnizează soluții pentru următoarele:

 • Cargoboturi pentru marfă
 • Nave restaurant
 • Nave-container
 • Nave cazinou
 • Vase de pescuit
 • Mega iahturi
 • Feriboturi de pasageri
 • Nave militare auxiliare
Ναυτιλιακές Λύσεις AHI Carrier

Poziția noastră de lider în industria navala nu se datorează doar expertizei noastre în conceperea și inovarea produselor, ci și angajamentului nostru pentru servicii și asistență. În toate segmentele de activitate susținem produsele noastre prin garanții cuprinzătoare și programe de întreținere. În plus, știind că perioadele de nefuncţionare trebuie limitate la minimum, pentru a respecta programul de navigatie am dezvoltat o rețea extinsă de furnizare de piese de schimb.

Carrier Marine & Offshore Systems adauga produselor sale servicii de inalta calitate cu acoperire internationala.

Indiferent de locația dumneavoastră, experții noștri sunt mereu la dispoziţia dumneavoastră, pregătiți și capabili să asigure asistență de întreținere la cheie pentru toate echipamentele  de aer condiţionat sau de refrigerare HVAC&R ale navei dumneavoastră.

Mecanisme de acționare cu viteză variabilă: Retehnologizarea aparatelor frigorifice, a ventilatoarelor și a pompelor

 • Reduceți consumul de energie și optimizați eficiența în privința condițiilor de sarcină parțială cu o selecție de mecanisme cu viteza variabila de acționare.
 • Disponibilitate începând cu 3 cp până la 5.000 cp pentru aparate frigorifice, ventilatoare și pompe
 • Accelerația controlată reduce solicitarea electrică și mecanică și scade costurile de întreținere

Descărcați broșura noastră de prezentare pentru a afla mai multe despre soluțiile Carrier Marine & Offshore: www.carrier.com/marine-offshore