Solutii de management energetic al Carrier

Soluţiile de gestionare a energiei oferă utilizatorilor finali consum scazut de energie, performanţe înalte şi calitate sporită a aerului din interior dar şi confort.

Aceste soluții de gestionare a energiei sunt proiectate și dezvoltate cu sprijinul inginerilor Carrier prin Centrul de Excelenta pentru gestiunea energiei.
Expertiza lor asigura ca solutiile sunt pe deplin adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client.

Avantaje cheie

 • Maximum energy efficiency and lower cost of ownership
  Un sistem de control inalt monitorizat scade imediat costurile de exploatare. Prin gestionarea încărcării şi a orarelor echipamentelor, aceasta poate realiza economii anuale de energie de 15% până la 35%*.
 • Gradatie şi flexibilitate
  Carrier oferă o soluţie de control automată masurabila şi fiabilă, adaptată în mod unic pentru fiecare afacere, pe baza înţelegerii nevoilor sale specifice.
 • Fiabilitate
  Carrier ofera soluții de echipamente pilot fiabile, menținerea funcționalității de vârf prevenind astfel defectarea neanticipata a sistemului și a echipamentelor.
 • Răspundere unică
  Carrier proiecteaza,ofera, configurează şi menţine instalarea şi sistemul său de operare, oferind clienţilor intregul suport.
 • Confort optim
  Sistemele de Control automate menţin condiţiile ambientale optime în cadrul unei instalaţii, pentru un confort constant pentru toţi utilizatorii.

 

O gamă extinsă de soluții de gestionare a energiei pentru un sistem HVAC optimizat

Clădiri

Gama completă de soluții specifice de gestionare a energiei este compatibilă cu orice sistem de gestionare clădiri (BMS) ale terților. Acestea sunt proiectate printr-un protocol standard pentru integrare usoara.

Managementul sistemului

De la controlul basic master / slave pana la controlul complet al instalatiei, sistemele de control Carrier sunt special proiectate pentru a indeplini cerinte specifice.
Solutiile Carrier de gestionare a energiei se aplica intregului system HVAC, inclusiv sistemului de tratare aer.

Managementul echipamentelor

Controllerele Carrier integrate in echipament (Product Integrated Controller = PIC) sunt controllerele care asigura controlulinteligent al echipamentelor dumneavoastra de incalzire, ventilatie si climatizare (HVAC). Ele contin si ecxecuta algoritmi specifici de control pentru a permite interactiunea cu controllerele Carrier utilizate pentru controlul sistemelor integrale HVAC.

Pentru gama completă de sisteme de control ale echipamentelor vizitaţi:
www.carrier.com

Descărcaţi broşura Controller aici!

 

Συστήματα Ελέγχου Carrier