La AHI Carrier SEE noi încurajăm un mediu de lucru de susţinere, care oferă oportunităţi egale pentru dezvoltarea profesională. Implementăm programe de training pentru toate posturile de muncă care împuternicesc angajaţii să evolueze ca profesionişti. Ca o companie în evoluţie, suntem de multe ori în căutarea de talente proaspete, care să se alăture mediului nostru dinamic.

Selecţia de personal nou constă din paşii următori:

1. Depunerea CV-ului

Candidaţii potenţiali interesaţi să ni se alăture sunt rugaţi să trimită CV-ul prin e-mail la adresa: cseehr@ahi-carrier.eu
Toate CV-urile trebuie să fie prezentate în limba engleză.
Departamentul de Resurse Umane colectează toate CV-urile primite într-o bază de date, în funcţie de specializarea fiecărui candidat.

Toate CV-urile sunt păstrate timp de un an după care sunt şterse permanent.

AHI Carrier SEE Single Member S.A certifică faptul că natura confidenţială a informaţiilor personale divulgate în CV-uri este păstrată şi că acestea nu sunt comunicate terţelor părţi (conform legii din Grecia 2472/97 şi legii din Grecia 2819/2000 privind protecţia datelor personale).

2. Evaluarea CV-ului

Atunci când există un post vacant, toate CV-urile disponibile sunt evaluate conform cerinţelor pentru funcţia respectivă. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi.

3. Interviuri bazate pe competenţe

Toţi candidaţii selectaţi sunt invitaţi să participe la un interviu bazat pe competenţe. În cadrul fiecărui interviu, se acordă o atenţie deosebită cunoştinţelor, experienţei, abilităţilor şi conduitei esenţiale pentru îndeplinirea eficientă a îndatoririlor.

4. Scrisori de răspuns

În toate etapele procesului, candidaţii sunt menţinuţi la curent cu starea aplicaţiei lor prin telefon sau printr-o scrisoare de răspuns trimisă pe e-mail.

5. Ofertă de muncă

Dacă un candidat ajunge cu succes în etapa finală, acesta primeşte Oferta cu detalii privind funcţia, salariul şi beneficiile acordate.

Read our Recruitment Privacy Notice