Carrier gibt sein Debüt auf der Carbon Clean200-Liste

Carrier are plăcerea să-și anunțe debutul pe lista anuală „Clean200” întocmită de Corporate Knights și As You Sow, recunoscând munca importantă a Carrier care a condus către un viitor durabil cu energie curată. Carrier se mândrește cu a pune sustenabilitatea în centrul produselor, serviciilor, modelelor de afaceri și investițiilor noastre.

Companiile Clean200 din acest an au ajuns în fruntea unui grup de 8.480 de firme globale care câștigă mai mult de 1 miliard de dolari pe an, pe baza unei evaluări riguroase a veniturilor pe care fiecare companie le câștigă din produse și servicii aliniate cu taxonomia Corporate Knights Clean Economy – în timp ce de asemenea, asigurând standarde etice de afaceri înalte la nivelul întregii companii.

„Ne angajăm să facem lumea mai sigură și mai durabilă pentru generațiile viitoare și este o satisfacție să vedem pe Carrier recunoscut pentru aceste eforturi”, a declarat Jennifer Anderson, Chief Sustainability Officer, Carrier. „A fi printre primele 50 ale Clean200 semnalează un progres puternic față de obiectivele noastre ambițioase ESG pentru 2030, inclusiv ajutând la reducerea amprentei de carbon a clienților noștri cu mai mult de o gigatonă și atingerea neutralității carbonului în propriile noastre operațiuni până în 2030.”

Clean200 sunt cele mai mari 200 de companii publice clasificate după veniturile din energia verde. Clasamentul a fost calculat pentru prima dată pe 1 iulie 2016 și lansat public pe 15 august 2016 de Corporate Knights și As You Sow. Lista actuală a fost actualizată cu date până la 31 ianuarie 2022.

 

Source