Globální ocenění pro AHI Carrier Europe za nejvyšší prodeje chladičů

Atena, 9 februarie 2022 – În timpul recentei conferințe anuale a ID/JV Carrier ΕΜΕΑ, Play to Win, AHI Carrier Europe a fost premiat pentru „Cea mai mare performanță a răcitorului”.

În cadrul conferinței au fost prezentate evoluțiile industriei și au fost analizate principalele realizări și axele strategice ale dezvoltării Carrier în zona mai largă a EMEA.

 

Premiul a fost primit de CEO-ul companiei, doamna Katerina Dima, pentru realizarea celor mai mari vânzări de chillere din 20 de țări.

AHI Carrier Europe a înregistrat încă un an excepțional, realizând o creștere atât a cifrei de afaceri, cât și a profitabilității, confirmându-și liderul de piață.

 

Despre companie:
AHI Carrier Europe este responsabilă pentru distribuția și serviciile post-vânzare ale produselor de aer condiționat Carrier și Toshiba în Europa Centrală și de Sud-Est. Compania oferă o gamă largă de soluții de încălzire, aer condiționat și răcire pentru aplicații casnice, comerciale și industriale.
Tendința constantă ascendentă face din AHI Carrier Europe una dintre cele mai de succes companii care investesc continuu în oameni și infrastructură.